دانلودگزارش کارآموزی کارخانه کمپوت وکنسرورضوی 19 ص کارآموزی 14 1,156

دانلودگزارش کارآموزی کارخانه کمپوت وکنسرورضوی 19 ص کارآموزی 14 1,156 دریافت محصول کامل و اصلی درباره دانلودگزارش کارآموزی کارخانه کمپوت وکنسرورضوی 19 ص کارآموزی 14 1,156 از سایت اصلی و دانلود با لینک مستقیم. توضیحات کامل درباره مطلب دانلودگزارش کارآموزی کارخانه کمپوت وکنسرورضوی 19 ص کارآموزی 14 1,156 در لینک زیر موجود میباشد دانلودگزارش کارآموزی کارخانه کمپوت وکنسرورضوی 19 ص

دانلود

نام فایل : گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت وکنسرورضوی 19 ص فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 14 حجم : 9 مگابایت گزارش كارآموزی(كارخانه كمپوت و كنسرو ممتاز رضوی)مقدمه:كارخانه كمپوت و كنسرو ممتاز رضوی زیرمجموعه كارخانه كنسرو و سردخانه رضوی است، كه دارای ظرفیت پائین تری نسبت به كارخانه اصلی می باشد و در محدوده جدایی ازكارخانه اصلی واقع شده.این كارخانه كه از موقوفات آستان قدس رضوی است و در شهرك صنعتی مشهد در خانه 1 واقع شده است.تولیدات این كارخانه شامل سس مایونز، سس كچاپ انواع كنسرو و كمپوت (بستگی به فصل).كه در زمان كارآموزی اینجانب تولیدات كارخانه شامل سس مایونز و كچاپ و كنسرو لوبیای آبگوشتی و كمپوت گلابی بوده است.كارخانه حدوداً 30 نفر پرسنل اصلی و موقت داشته كه در زمان پیك كاری تعدادی كارگر فصلی اضافه می شود.و آزمایشگاه كنترل كیفی كارخانه در هر شیفت 2 كارشناس فنی دارد.پروسه تولید كنسرو لوبیای آبگوشتی:لوبیا بعد از خریداری به وسیله كامیون وارد كارخانه شده، نمونه گیری شده و آزمایشات كنترل كیفی لازم بر روی آن انجام می گیرد. و بعد از مثبت بودن آزمایشات كیفی لوبیای ما كه از نوع آبگوشتی می باشد وارد انبار می شود.آزمایشات كیفی كه بر روی لوبیا انجام می شود شامل: تست خار و خاشاك، تعداد در 100 گرم و … می باشد كه در زیر به آنها اشاره می شود.لوبیا توسط كارگران از كیسه ها تخلیه و وارد دستگاه شن گیر (بوجاری) شده سپس وارد شن شوئی شده و كاملاً شسته و تمیز می شود و سپس در شبكه های بزرگ به مدت 48 ساعت خیس می خورد.بعد از طی این مدت در روز كاری، ابتدا در حوضچه شستشو لوبیاها شسته شده و سپس با بالابر یا الواتور به دستگاه بلانچ وارد می شوند كه دمائی حدود 120 درجه سانتی گراد دارد سپس بعد از طی مسیر بلانچ بر روی نوار سورت انتقال یافته كه توسط كارگران كاملاً تمیز شده و لوبیاهای خراب جدا می شوند.بعد از آن به سینی پر كن وارد شده كه دستگاهی چرخان است و دارای مخازنی به وزن قوطی ماست كه توسط اوپراتور و توسط تیغه مربوطه مخازن كاملاً پر شده و به كیل مورد نظر می رسند و در انتدا به داخل قوطی ها تخلیه می شوند.قوطی ها از طریق نوار مخصوص از قسمت مربوطه كه عملیات استریل بر روی آنها انجام شده وارد خط می شود.قوطی های پر شده به مرحله بعدی كه تنظیم دقیق وزن است می رسند و توسط كارگر این كار صورت می گیرد. كارگر قوطی ها را فقط چك می كند و در صورت خالی بودن سر قوطی یا افزایش بیش از حد قوطی آنها را تعدیل می نماید و وزن قوطی ها را هر چند دقیقه اندازه می گیرد تا طبق استاندارد مربوطه باشند.سس كنسرو لوبیا هم كه مخلوطی از انواع ادویه جات می باشد مانند (گلپر، پودر كاری، پودر پیاز، فلفل قرمز، فلفل سیاه و فلفل سفید، سركه و روغن) در این قسمت به قوطی ها توسط فیلر سس اضافه می شود. سپس قوطی به داخل تونل انراست رفته و پس از طی زمان لازم و عبور از آن دربندی شده و سپس اتوكلاونداری صورت می گیرد.كه در اتوكلاو عملیات استریل بر روی آن انجام می شود. عملیات پخت 70 دقیقه به طول می انجامد و دمای لازم برای این عمل 321 درجه سانتی گراد معادل 2/1 آنگستروم است.سپس قوطی ها به داخل حوضچه آب سرد منتقل شده و سرد می شوند. بعد از سرد شدن و خشك شدن اتیكت زده شده و تاریخ تولید و مدت انقضاء توسط جت پرینتر بر روی آنها ثبت می شود.بعد از آن بسته بندی و داخل دستگاه شرینك شده و بسته بندی كامل می شود. انبارگذاری آخرین مرحله تولید است.قوطی ها 15 روز قرنطینه می شوند تا طی این مدت اگر شكلی برای آنها پیش آید معدوم شوند. و می توان گفت كنسروها مدت 18 ماه تا 2 سال تاریخ انقضاء دارند.در صورت اتمام مدت قرنطینه و نبود شكل خاص كمپوت لوبیای آبگوشتی ما آماده روانه شدن به بازار مصرف می باشد كه توسط ماشین بارگیری شده، فاكتور می شوند و از كارخانه خارج.آزمایشات كنترل كیفی مربوطه:آزمون درصد خار و خاشاك لوبیا: ابتدا توسط دستگاه روپ از ماشین محل لوبیا نمونه برداری شده و به آزمایشگاه آورده می شود و این آزمایش به شرح زیر انجام می گیرد:…
منتشر شده در
  • دانلود پاورپوینت تعمیر ترک های بزرگ لایه های كف با چسب اپوكسی قوی عمران و نقشه کشی 28 647
  • دانلود پاورپوینت تعمیر ترک های بزرگ لایه های كف با چسب اپوكسی قوی عمران و نقشه کشی 28 647 دریافت محصول کامل و اصلی درباره دانلود پاورپوینت تعمیر ترک های بزرگ لایه های كف با چسب اپوكسی قوی عمران و…

  • مقاله آموزشی زندگی نامه حکیم عمر خیام زبان و ادبيات فارسي 6 1,134
  • مقاله آموزشی زندگی نامه حکیم عمر خیام زبان و ادبيات فارسي 6 1,134 دریافت محصول کامل و اصلی درباره مقاله آموزشی زندگی نامه حکیم عمر خیام زبان و ادبيات فارسي 6 1,134 از سایت اصلی و دانلود با لینک مستقیم.…

  • پاورپوینت انواع روش های شیرین سازی گاز طبیعی شیمی 50 1,658
  • پاورپوینت انواع روش های شیرین سازی گاز طبیعی شیمی 50 1,658 دریافت محصول کامل و اصلی درباره پاورپوینت انواع روش های شیرین سازی گاز طبیعی شیمی 50 1,658 از سایت اصلی و دانلود با لینک مستقیم. توضیحات کامل درباره مطلب…

  • دانلودگزارش كارآموزی (شركت شهد ایران) 13 ص کارآموزی 9 755
  • دانلودگزارش كارآموزی (شركت شهد ایران) 13 ص کارآموزی 9 755 دریافت محصول کامل و اصلی درباره دانلودگزارش كارآموزی (شركت شهد ایران) 13 ص کارآموزی 9 755 از سایت اصلی و دانلود با لینک مستقیم. توضیحات کامل درباره مطلب دانلودگزارش كارآموزی…

  • پاورپوینت تحلیل بنیادی سهام مدیریت مالی 23 760
  • پاورپوینت تحلیل بنیادی سهام مدیریت مالی 23 760 دریافت محصول کامل و اصلی درباره پاورپوینت تحلیل بنیادی سهام مدیریت مالی 23 760 از سایت اصلی و دانلود با لینک مستقیم. توضیحات کامل درباره مطلب پاورپوینت تحلیل بنیادی سهام مدیریت مالی…

  • فوریت و تراخی خیارات فقه و حقوق اسلامی 21 799
  • فوریت و تراخی خیارات فقه و حقوق اسلامی 21 799 دریافت محصول کامل و اصلی درباره فوریت و تراخی خیارات فقه و حقوق اسلامی 21 799 از سایت اصلی و دانلود با لینک مستقیم. توضیحات کامل درباره مطلب فوریت و…

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *